USF Turn Treningsavgifter

Breddpartiene og troppaspirant: 400,-
Tropp rekrutt og junior: 600,-
Kontingent til hovedforeningen kommer i tillegg: 100,-
for de under 6år og 150,- for de over.
Alle må være påmeldt før oppmøte.

Påmelding gjøres til Gerd Magny Gunhildgaard, tlf 97147620 eller gmgk@online.no.

Troppsgymnastikk er en konkurransegren innen turn hvor man konkurrerer i tre apparater: Tumbling, trampett og frittstående. Tumbling er en 15m lang bane med “sprett” i hvor vi gjør øvelser som hjul, araber og stift.Trampett er en liten firkantet trampoline hvor vi hopper med løpefart. Troppsgymnastikk er for deg som vil trene videre turn med nye tekniske elementer og har lyst til å være med å konkurrere. Vi konkurrerer som et lag.​

Timeplaner:

Gymlek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gymlek

Leder/kasserer:
Anja Pershaug Tinnesand

Nestleder:
Gerd Magny Gunhildgard

Henriette S. Evensen

Inga Baksaas

Marianne Sannerholt

Kristin Gunheim

Geir Henning Vindal

2 weeks ago

Ulefoss SF