Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

USF Ski og Løypelag

USF Ski og Løypelag preparerer lysløypa på Heggemoen og turløyper i Ulefoss-området, et samlet løypenett på ca. 30 km. Mye av dette er planert med maskin, og det er lagt ned til sammen 400 m med rør i bekker og våte områder som er tørrlagt.
Den lengste løypa over Bukoll er 20 km og den korte runden over Vindsåsmyr er 5.8 km, med utgangspunkt fra Heggemoen. Løypene er for enhver smak, noen lette og andre litt tyngre

Leder/kasserer:
Per Erik Solli

Nestleder:
Magne Fritheim

Sekretær:
Jarle Aaheim

Styremedlem:
Carl Diderik Cappelen

Styremedlem:
Olav Pedersen

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, .