Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Innmeldingsprosedyrer

Meld deg inn via MinIdrett (https://mi.nif.no) eller ved å kontakte kontaktperson for særidretten du vil delta i. Det er viktig at du oppgir korrekt navn – fødselsdato – epostadresse og mobiltelefon. Barn registreres med foresattes epostadresse og mobil. Du kan også melde deg inn ved å sende nødvendig informasjon til medlem@usf.no

Klubben fakturerer medlemskontingent via KlubbAdmin. Denne kan du belalte i MinIdrett eller i nettbank med KID du finn i faktura som bleir sendt på epost.

Satsar 2020: Enkeltmedlem kr. 100,- Klubben har ikkje familiekontingent lenger.

Gøran Simonsen

Henrik Salomonsen
hes@hlbanken.no
Johannes Grini

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, .